Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än vet jag inget

Ja nu sitter jag här med ett bröst och finner ingen tröst

 

Inget vet jag än om de små elakingarna

som nu är på äventyr i något kallt laboratorium någonstans.

 

En tomhet på höger sida,

men en renhet som kanske får mig att sluta lida.

 

4 – 5 veckor kvar tills mitt svar

 

jag ber varje dag att det inte finns någon cancer kvar.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-05-06 16:33



Bookmark and Share


  Cris
Ush...! en lång väntan..
tomhet men ändå renhet...
måste vara svårt att sätta ord
på denna känsla
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan