Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 201-05-23


Livets många perspektiv

Myrorna kryllar under min tunna hud
De kryper allt snabbare
Hjärtslagen bankar i mitt bröst
gör sig redo för att resultera i ett vulkanutbrott
Andningen blir tung,
som om någon dränker mig
Kroppen gör sig redo att fly ifrån sig själv
Känslan av att befinna sig mitt i ett självmord gryr
När tar det slut?




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta