Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oooh, så jävla negativ, är inne i en felaktig spiral. Jantelagen knackade på, och rattade in sin kanal.


Själv - För - Tro - Ende - (R) - Aset

 

*** 

saken är biff

och jag har bränt mina broar

spelar ingen roll att jag har The Look,

och hur mycket jag än tjoar

tiden i rampljuset är förlorad

spegelbilden är i kras

tar plats, men ingen är road

hör mer: stick och brinn, schas

det inre vill ingen se

tar ej stegen fram

och jag vill inte böna och be

inser att jag förblir ensam

***

(Oooh, så jävla negativ,

är inne i en felaktig spiral

Jantelagen knackade på,

och rattade in sin kanal)

*** 

är i behov av en rejäl egoboost,

bli din favorittoast

mumsa, nafsa och ät ur mitt fat

vill inte böna och be med tjat

fan, jag behöver blomma ut

en explosion i salut

Boom, boom, krasch och bang

höj min rang

tänd stjärnorna i mig

centrum för dig

Gör nu din grej

boosta mig

***

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 18:06



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Å ta me fan en så cool och positiv dikt.
Härligt och roande.

2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale