Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsdöden

En blick bakifrån
En önskan om ditt
En eld spridandes i blod
Förtär kött i dess väg

En brännande känsla
Likt lust
Likt åtrå
Men ändå bara förkolnande smärta

Känslan dödar
Lusten som fanns
Nu bara aska kvar
Och självhatet får plats att gro




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson