Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada tomheten

Pillerna verkar som de ska
Vad är lite biverkan
när allt ska bli neutralt
Var är ångesten egentligen?
Gömd bakom den berömda fasaden
eller bara borta
eller bara glömd

Ett ögonblick av lycka
smög sig på idag
Ett odjur
En varg i fårskinn
Eller var det ett får i ulvkläder
Så förädisk är lyckan
Eller var den faktiskt genuin




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson