Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla, bara för den som kan...

Ekblad får varje höst så´n lust!
Till Rött Lönnlöv dit styrs hans pust!
Rött hon faller för
en helt annan aktör...
För fastnaglat Ekblad, känns ej så´nt just!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-25 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt