Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har uppkommit ur "den fjärde strukturen" ? läs gärna den


den nya känslan



"jag finns här
men du får inte röra mig

jag är till för dig
men du ska inte utnyttja det"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2016-05-26 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP