Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uppslag, en skiss. Detaljer kan komma senare.


Gå till val.

Välj världens bästa och mest omtyckta barnmorska.
Nämn henne Jordemor.

Bygg under hennes ledning ett naturskönt Centrum
för vård före, under och efter förlossningen,
samt för utbidldning av personal,
arbetande i hennes anda.

Pengar skall avsättas till en internationell verksamhet,
för att sprida och vidarutveckla kunskaper rörande empati,
människokännedom och kärlek.

Detta val har som mål de kommande generationernas väl och
överlevnad i en svår värld.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ulf Ekeram
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-26 18:29

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stor brandfackla!
Av nödvändig
kretslopps tänk
In i mänsklighetens
Benmärg.Insiktsfullt
Skriftat. Tack!
:)
2016-05-27

  Ingrid Trolle
Åh så fint!
Det vore väl något
att satsa på.
Vackra tankar!
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram