Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Bär inte sorgen



Bär inte sorgen
med vitknogade händer
tätt tryckt mot ditt bröst
Flytta den till hjärtat
där den får vila
Sträck ut dina armar
och famna någon
öppna dina händer och ge
och du finner glädjen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-06 21:46



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackra tankar.....TACK. Applåd
2008-01-14

    HiFi
den där dikten skulle jag vilja ha i min dödsannons....
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors