Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollrig


Min syster berättar känslosamt
vad hennes pojkvän gjort
Han låg på motorvägen
ville ta sitt liv

En tystnad infinner sig
mamma ser fundersam ut
Utbrister undrande, att fråga
vilken tid var det?




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2016-07-28 00:37



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Detta blev jobbigt!

Hur tacklar man det känslomässigt..alla är olika och hon ville nog bara en undran väl..men detta kändes fel...
Alla kan inte i ett stark kommentar komma och finna de rätta frågor som ändå ingen av er hade ett bra svar..mer än att han ville ta livet av sig..
Rädslor kan bete sig på ett förunderligt oförklarligt absurt sett! Lite i chock skulle jag vilja säga!
2016-07-29

  Nils-Robert
Snöstorm inombords?
2016-07-29

  Vilhelm
rädslan för empatins konsekvens i sitt nötskal
2016-07-29

    ej medlem längre
Oj, vad sorgligt. Hon verkar ha svårt att uttrycka känslor? Det är min tolkning.
2016-07-28

    Dan Myrbeck
Det är nog för jobbigt att ställa relevanta frågor, så istället...
2016-07-28

  Marianne Räf
Ursäkta, -- men låter lite som i
"Löjliga Familjerna"... Om du
känner till det kortspelet! Haha !! ;)
2016-07-28

  Quasimodo
Märkligt undrande, jag skulle undra varför han låg där!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP