Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter

Jag velar och jag vrider. Jag vill men ändå inte. Om jag följer mitt hjärta så stannar jag kvar. Kanske är det för sent, ju mer tiden går känns natten som ett slut.
Jag vill försöka, jag vill inte släppa taget. Jag kommer inte sluta älska, du, mitt enda lyckorus, får aldrig slockna ut.




Fri vers av mynonA
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-05-06 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mynonA