Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

Det är öde och mörkt ute alldeles svart
sånär som på grannens bondkatt
För med gula lysande ögon
Mjau
Men även spöktimmen börjar nu
Så om man går ut en sväng nu finns väl risken
att man stöter på några spöken som spelar en
en massa små fula spratt
På ens bekostnad har det lite kul
Tur då att man inte är rädd för några spöken
eller andar eller demoner som på ens väg
kanske ligger på lur
För kommer de och giddrar med mig allt för mycket
finns ju risken att jag förvandlas till ett vilt djur
och låser in dem alla i en trång liten bur
Fula är dem men mig skrämmer dom inte
Max att jag på dem kan bli lite sur
Eller vad säger du?!

Midnatt!

Ken Cassel
29/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-29 15:08



Bookmark and Share


  rondell
Bra!!!
2016-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att sova sött vid midnatt...:-))
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel