Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild google och som vanligt så skriver jag bara ord...


Försvann ni?

 

 

Vi älskade på ett betonggolv, långt ifrån bomull och stjärnfall. Vår vardag matade oss med grus och blodiga knän. Men någonstans mellan kanyler och rå sex så försökte vi att hitta en känsla, ett sammanhang, kanske en mening, en bokstav.

En krigszon mellan särade ben och magont! Tillfällen gömda för de som inte vill se. Men då och då hände det att vi älskade! Där bland smutsiga kön och hemliga möten fann vi varandra. Trasig tog du min hand och sa att paradiset är nära, vi gick ut och kom aldrig tillbaka igen...

 




Fri vers av genni VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-29 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt stark text som slår till i diafragman på läsaren! Tack.
2016-08-07

  anits VIP
Mycket starkt skaldat!
2016-06-25

  erkki
Sex skapar kärlek - om man öppnar sig för egna och partnerns känslor. Häftig text!
2016-05-29

  aol
Så starkt så starkt,
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP