Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nåbar för nu

 

Genom timglasets fasad

bryter sandkornen

min blick itu

minnet virar sina trådar

som fragment av hopp

runt mina utsträckta känslor.

 

Vinden skall hämta

mina synder att sona

jag är förtagen ur stunden

inte nåbar för nu.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-29 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP