Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyp mig i armen för jag tror jag dör

Skrik mig högt i öronen
Slå mig hårt i magen
Kyss mig mjukt på axeln
Stirra mig länge i ögonen



Få mig att skratta
eller gråta



Skratta när jag gråter



Jag behöver få känna något
för att veta att det finns en verklighet utanför mitt huvud



Så slå mig gul och blå




Fri vers av artaug
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-29 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug