Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara liten och växa upp

Livet leker på fullaste allvar
Det är mycket som man måste ta in
Lära sig
innan man blir helt vuxen…

Ken Cassel
30/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 17:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O ja, fast man lär nog hela livet...
2016-06-05

    ej medlem längre
Det får man vara glad för så länge livet leker, hoppas man aldrig blir för gammal för det!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel