Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig störa...


Jag ska aldrig
Störa dig
Besvära dig
Vara ivägen

Så länge du
Inte vill bli
Störd
Besvärad
Komma i min väg

Jag ska aldrig
Vara den som
Jagar dig
Söker dig
Letar dig

Så länger du
Inte vill bli
Fångad
Hittad
Funnen
Av mig

Du skall få ha
Ditt liv
På ditt håll
Och jag önskar
Att ditt liv
Är bra

Men ändå
Min älskade

Finns det dagar
Då jag önskar
Att allt

Var så annorlunda

För oss...



TT

(c) 2016






Fri vers av TT
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-31 09:17



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Så vackert vemodigt. Svårt att släppa en kärlek <3
2016-07-01

  Maria Sundelin VIP
Bra fångad känsla
Kramar
2016-06-02

  Maiah VIP
Starkt att önska den man älskar lycka på annat håll....
2016-05-31

  Kajsa Karin VIP
Vackert! Ja visst önskar man de man älskar allt gott även om man inte själv får vara del av <3
2016-05-31

  Ninananonia VIP
Så fint skrivet och tänkt... kärleken är vacker i dig..
2016-05-31

  WyS VIP
Känner värme och besvikelse.
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT