Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen jag vaknar

 

Återigen jag vaknar känner att det är något jag saknar en tomhet som

 

aldrig förut

 

Ett bröst är borta, en del av mig, min kvinnlighet

 

Och en ovisshet som knackar på så fort jag slår upp ögonen

 

Går min form av cancer att bota?

 

Har det/den spridit sig?

Vad händer sen?

 

Inget svar lång tid kvar men inom

1 månad vet jag nog alla resultat

 

hu…

 

jobbigt att inte veta går nästan inte att förklara hur det känns

 

som om man vill att tiden ska vara där nu

 

och man kan hoppa över denna månad

 

och få svar NU




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-05-07 07:23



Bookmark and Share


  Arte
text med mycket känslor,
bra skrivet hoppas att allt går din väg
2006-05-07

  DanSan
.

Helt underbart skrivit

med så mycket känsla

ber för dig att allt ska

gå bra . . . .

Kram Dan


.
2006-05-07

  yoyyo
hoppas hoppas det
blir bra tillslut
fint skriven text
*krama*
2006-05-07

  kath
en väntan som är oerhört tung........

Omfamnar din väntan med en önskan om bättring snart.
med vänliga hälsningar
Kath
2006-05-07

  Jessi
Ovissheten är det värsta. Håller tummarna och hoppas på en positivt svar! *kramar om*
2006-05-07

  Bengt VIP
respekt och värme till dig
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan