Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tror knappt att det är sant

då man tittar på hur dagens politiker ser ut
och beter sig
För själv så tycker jag att de flesta av dem ser ut
som de värsta nördarna med
livserfarenhet noll
Noll koll
Har ingen pejling på någonting
Titta bara på alla de fattiga invandrare och flyktingar
som de släpper in hela tiden
Analfabeter och så vidare som vi måste börja
lära allting från grunden för att de ska kunna ta sig
in i det svenska samhället
Plus att de manliga muslimerna måste underkasta
sig svensk sexualundervisning då deras kvinnosyn
inte alltid är den bästa
Våldtäkterna har ökat dramatiskt i landet
Och istället för att skylla på invandrarna och säga
sanningen till det Svenska folket
så säger politikerna istället att det beror på att kvinnorna
har blivit bättre på att anmäla våldtäkt
Politikerna kan kyssa mig i arslet
Så alla de här mesiga politikerna i alla dessa olika
partier har vi svenska folket röstat fram
för att låta de få bestämma över oss
och vårat land
Vad man får och inte får göra
Det är så att man blir mörkrädd
I alla fall lite grann
För man vill knappt tro att det är sant
För hur ska det här sluta då våra politiker till slut lyckas
skjuta våran egen skuta i sank med alla de
skatteinkomster de hela tiden begär av folket
till både det ena och det andra
Vilket i sin tur till slut gör Sverige till ett U-land
ifrån att ha varit ett I-land
Vi blir bankrutt helt enkelt med dagens
vansinniga politik där politikerna leker hej vilt
med våra pengar…

Ken Cassel
1/6-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-01 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu ja...samhället har ändrat sig mycket på sistone...
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel