Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... --- ... ; for a free buffert-bid on need in time travelling f.r.o. summernights offrecords (Whale; rec.keeper) in the sanity of humanness linger questions without answers? (vårdskandalerna)


hur stjäla sin själs skäl skäligen skämslöst (dubbeltanka)

 

vi håller om oss
tills smurfarna byter färg
och orsakerna

blir sig själva igen som
verkansfria värkar; Ur

och valen blir sin
rättmätige bärare
av livsrytm slag

alltid i takt bara för
närmare kan ingen va'




Bunden vers (Tanka) av Pot Pourri
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-01 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri