Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnan (vän av heder) De bara ploppar opp. Som nyvakna fladdermöss. Gamla bumlingar.


Sten; offbat tobat getbat batbatcoinbat backbat

 


kan du inte orka mig som jag, kan alltid orka dig
när ingen orkar korka sig, kan ingas orkar torka sig

 

*

dass fladdermus gick och hängde sig för natten
flög sen, kände sig utvilad utschasad uthasad och fullikatten utknasad bara för att

man gör det med vingar även i vatten
spela roll vad som betingar om än en burköppnarbragd på dratten
kioskvältare torsksältare som utstrilad utsnidad pyntgyntad sten gjord
endast för skenbarhetsskenens myllning

dass fladdermus fladdermös fladdermyssken i sin oros mässingsförgyllning
som osvärmbar ohärmbar ofrivan ovinnbar obsidian som obivan 
i ofrasad ofasad orasad obs ohyvlad odyvlad ohyllning ovan

i fladdermusgarn och fladdermysfyllning för sonarsommarsovande svartdjurs förlovande

så kan du inte orka mig som jag kan korka korkar nej, säg ej, säg ej, säg ej 
torkar aldrig orkarkorkar, orkansamt om korkansånt, 
kan allas orkar torka sig i egna orkarflarn på krokarorkarnas kontors galej.

/all välmening åt blablablaprinciper och annat orkarnyttigt

 

 

 




Prosa av Pot Pourri
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 20:23



Bookmark and Share


  Thurizas
bla bla blaaaa.. Om du visste hur denna passade bra just nu. Tack :D
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri