Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudinspiration; Nobodyz darling; "I Promise"


alla oss; nattmummel och 'I Promise'

 

för de sa att 
alla oss, i livets dans
överallt var
varandras enda chans

inte ens djuren för en strikt diet
så hur mycket är det vi vet

 

och de sa att
alla oss, inte har alla
överallt kvar, så
varandras enda chans

tycktes inte börja eller
sluta i ett 'vet' någonstans

 

och vi sa att
alla oss, i livets dans
överallt var
varandras stora chans

inte ens vi har ett A i ett alltings 'vet'
så hur kan vi då tro oss det

 

och vi sa att
gömslen är nog bra
men nya kläder
gör ingen kejsares liv

till omubärligt effektivt
för andras väl och ve

 

och vi sa att
alla oss, i livets dans
överallt, ändå

är varandras enda chans

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-02 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri