Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på: depressioner den senaste tiden

 

Detta är ett porträtt som inte är bra. Det liknar.

Ingenting.

Som ett stilleben. Av en flottilj.
Som i samma stund går under.
Vågen bär täljaren (i minne)
inuti nämnaren genom kvoten.

Som är summan av kardemumman.
Ett slukhåls spegelbild av ett slukhål.
Precis innan. Det blev du. Blev ditt. 

Det sög.
I sig dig.




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-02 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita