Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på: allvarliga ätstörningar


Som slukar.
Som slukar.

Jag är ett sluk, på huk.
Över desinficerad kant.

Äter det du åt. Åt det du äter.
Bligar stumt. Som ett strunt.

Munkarna rör sig över havet, i häftigt svall. Orange särkar och bara fötter. Som om armarna gömde sig för världen. Där går vågorna höga och ler åt de rakade ögonbrynen.

Inte en min om vad de tycker.

Om munkar. 




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita