Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i brist på: avslut

 

stapeltravar

ord och annat som ska föreställa mening,
i hårda diskar och mjuka bärbara knyppel

jag sorterar var femte år,
eller mer sällan men så ofta
jag inte nyligen fått barn
eller andra vilda husdjur

 

,stämplar in, intecknar, tecknar
små gubbar med horn på varje,

sida

,utskrifterna ligger med varandra
föreställer mig radband av stenar,

 

på golvet; kanske himmelsblå,
mintgröna, solgula, möjligheter

 

eller kanske bara grå?




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita