Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på alla oväsentligheter ...

... de allra flesta av oss
ägnar merparten av den tid
vi av livet fått oss tilldelad  ...

Tänker lite som så
att om vi ägnade den tiden
åt det som verkligen
väsentligt i livet är
så skulle världen 
se mycket annorlunda ut
och vara så mycket lyckligare
då våra prioriteringar
skulle en större del
av vår tillvaro hela ...

Ty förutan kärleken
och allt det som hör den till
som en prioriterad del
i våra liv,
är det oundvikligt 
att världen i stort som smått
blir till stora delar förfelad ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-03 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP