Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äkta kärleken är så överreklamerad ...

... med tanke på
hur svårt den är finna
och än mindre känna få ...

För att inte tala om
hur förbannat 
smärtsam den kan vara
när den drabbas av
förhinder så som
''ska bara ...''

Likväl 
är den helt omöjlig
att inte med liv och lem 
till varje pris försvara ...

Ty känslan
den väcker inom
när den blir till
och är allt det vi vill,
är ju bortom allt
det andra njutbara
som kan bli och vara,
det allra innerligaste
och mest absolut underbara ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-03 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP