Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Du förstör
allt
Jag vill bara få hata dej i fred

Men du tar dej in
överallt i mej
och i alla känslor

Så jag hatar dej
och älskar dej
åtrår dej
sörjer dej

Låter dej
ta sönder mej

Du




Fri vers av MissFluff
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-03 18:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En stark text om kärlek och hat.
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff