Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig nu?

Det var du
Du som finns där
Som stillar en vilsen själ
Som lockar upp djupet
tillsammans med mörkret

Mörkret som ger mening
till själen som förirrat sig i falskt ljus
Det svarta river upp
hittar alla sår
Jag blöder inför dig

Tårar som aldrig slutar rinna
hittar en plats nära dig
Bildar den lugnaste sjö
för dig att spegla mig
Ser du mig nu?

Ser du mörkret under en blank yta?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-03 21:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
I din svartaste sjö ska vi ligga kvar.
2016-06-17

  Nils-Robert
En dikt som berör. Bra skriven
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson