Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar gå i exil.


Jag vägrar gå i exil.

Om ni så tar en vinkelslip.

Och försöker skära bort den känslan i mitt sinne.

Kommer ni inte att lyckas!

Varför har ni så svårt att förstå?

Att jag inte är född till detta liv för att kuvas!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-04 00:37



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Livet är oftast en strid att utkämpa !
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP