Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer


Aldrig mer kommer att jag blir så här kränkt!


Nu är det slut på förskolenivån på dialogen.


Nu flyttar vi in kriget till vuxenvärlden.


Där förskoleargument inte hjälper ett dyft.


Nu är det dags att ta sitt ansvar.


Gårdagens vapenvila från min sida är obönhörligt slut nu.


Nu stoppar jag in riktig ammunition i mitt vapen.


Ingen mer laddblind ammunition i mina magasin.


Och så får vi se vem som siktar bäst.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-04 09:13



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Äktenskapens tid är förbi. Man behöver bara gå in på Happy Pancake. se och titta på hur många 45-åriga kvinnor, frånskilda och med två barn, som söker ny partner.
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP