Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolering

 

Tystnaden fräter
då vi isolerar oss
från våra vänner

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-05-08 06:21



Bookmark and Share


  Smultris
Mmm... får instämma i Pers ord tror jag...

Du är alltid så förnuftig i ditt skrivande, inte drömsk och svävande som jag... önskar jag kunde va lite mer som dig :)
2006-05-08

  Per Rydberg
Ett viktigt och vackert 'klokord'! Något att bära med sig!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H