Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

 

Natten sänker sig
vi går långsamt genom stan
i tyst samförstånd

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 706 gånger
Publicerad 2006-05-15 06:45



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fin känsla förmedlad av vänskap
2006-05-16

  Per Rydberg
Ljum försommarnatt
vänner sida vid sida

värme i mörker
2006-05-15

    ej medlem längre
...gillar denna...och känner igen...lysande!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H