Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat monster vars ögon det bor mardrömmar i


Hon är rädd för henne som inte kunde tända cigaretten.

Hon är rädd för henne som inte kunde ta sig upp för trapporna själv.

Hon är rädd för henne som inte hade ätit på evigheter.

Hon är rädd för att själv behöva gå uppför dessa trappor.

Hon är rädd för att förlora en av sina bästa kompisar.

Hon är rädd för sig själv.

När hon vet att hon måste ta samma match som jag nu gjort.

Hon är rädd för sitt eget monster.

Monstret som förvrider allt i sin ambition
för att putta ner oss i domedagsklyftan.

Monstret som gör något med hennes ögon.

Något som får mardrömmar att bo i dem.

Monstret som smittar in djävulen i hennes ögon.

Vilken exorcist klarar detta?


Jag själv tittar just nu mitt monster rakt in i ögonen,
och har hittills hållit blicken kvar.

Även om blicken ärligt nog har svajat lite.

Men jag hoppas att jag blir min egen personliga exorcist.


Men hon bara vänder bort blicken i ren rädsla.


Och hon som trodde att hon inte ens hade ett monster.

Hon som trodde att hennes monster var snällare än mitt.


Hoppas bara att hon hittar sin egen exorcist!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-05 10:15



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Fobierna är legio och gör oss ofria !
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP