Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen is i glaset

 

Ingen is i glaset

när vinden sveper

sommardrinken

 

inga tankar

om förlorade kärlekar

i tider av björklövste

 

inget halleluja

men trastar som ropar

i solens buskar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-06 06:32



Bookmark and Share


  Rise Little One
Lugnt och stillsamt är livet ...
.....
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP