Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den tapperhet det en gång fanns i världen och fortfarande gör. Kanske inte lika ofta men då och då.


Själens krigare

Själens krigare kämpar mot sin fiende

slåss mot det onda kniven rispar in sitt hat

kämpar förgäves offrar liv för vad?

När vi kämpat in i sista blodspill

så kan vi lägga oss ner

omfamna varandra medans du ler

vapnet kan vi kyssa adjö

drömma oss bort till en öde ö

I symfonisk bombning och plågsamma skrik

kan jag med barns ögon skåda

Att min vän jag en gång älskat i krig

har nu givit din girighet en dröm

där min vän för sista gången finnes död

och det finns inget du eller jag kan benåda






Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 342 gånger
Publicerad 2004-09-19 22:08



Bookmark and Share


  Rune Ljungberg
Tagisk men melodisk poesi som alla borde kunna förstå och få behållning utav.
2004-09-21

  Roger VIP
Har xå en önskan efter de tider där det fanns utrymme för människor att leva och dö för något större än bara jobbet, pengarna och pensionsfonden.
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli