Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honung & Salt

 

 

att jag,

inte förmår lyfta dig

[och mig]

på mina axlar

och ringla honung

över din existens

beror inte så mycket

på din kroppsvikt

eller på honungsbrist

som på

anledningen

 

som jag inte finner

 

när du,

ständigt krossar

krasar salt

i mina gapande sår

[och det är inte finsalt -

utan grövsta vägsalt]

 

som Du valt ut...

 

med omsorg...

 

endast för Mig...

 

 

jag tackar

 

men jag,

jag är otacksam som få

och bara onödigt ilsken

[okränkbar]

 

och du,

du är rädd

och jag kan ingenting göra

för jag,

finner ingen anledning

att ringla honung




Fri vers av anneluca
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-05-07 17:29



Bookmark and Share


    knegolf
skönt flyt med iofs klassiska metaforer men innovativt använda och förmedlar känslan av en relation där man bara undrar: varför?
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca