Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora i det lilla

 

Det ger så mycket
alla tillfällen med dig
även det lilla

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-05-19 06:45



Bookmark and Share


  Roger VIP
Kort koncist och med stor sanning
2006-05-19

  Per Rydberg
stor känsla - små men sanna ord!
2006-05-19

    ej medlem längre
Fint!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H