Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

 

Det händer

att vinden söker

de inre grottorna

 

att ögonen öppnas

för att låta västan komma

och ge mig av sältan

 

det händer

att en fågel kommer

och flyger till boet

 

och boet är jag själv

och himlen finns

där alla drömmar vilar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-06-07 20:43



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
sista strofen ser jag
som broderad på en bonad
ovanför en kökssoffa
Snälla berätta hur fågelboet ser ut
och grenen
så vi kan layouta det där klart
2016-06-13

  Ninananonia VIP
Tycker om dina tankar.. och hur du skriver dem...
2016-06-12

  Änglaögon
Så väldigt fint!
2016-06-10

  Karina"Kia"
En mjuk vacker dikt och känslan trygghet!
Vackert!
2016-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2016-06-10

  Nils-Robert
Så fin dikt i sin enkelhet. Strålande!
2016-06-10

    ej medlem längre
Underbart vårligt... vacker bild av fågeln som flyger till boet, om vinden som strömmar in...
2016-06-09

  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste
2016-06-09

  Eva Langrath VIP
En vacker hoppfull och vilsam text att sluta dagen med.
2016-06-08

    Ken Cassel
Bra Peter
gillas

:-)
2016-06-08

  soligajag_1 VIP
Mycket vackert så mina kinder blir våta av tårar som trillar . . håren står ut på armarna , trots att jag inga har. .
Underbar så att himlen öppnar sig!! Bokmärker!
2016-06-08

    ej medlem längre
En så vacker och fint komponerad dikt. Den gillas mycket!
2016-06-07

  Magdalena Eriksson VIP
fint fint fint skönt och sådär gott som sommarvind
2016-06-07

  Minkki VIP
ingen saklig kommentar - bara att det är en underbar text, bästa tänkbara att avsluta dagen med. God natt, poet och poeter!
2016-06-07

  kerstin skriver VIP
där all adrömmar vilar - ja, det är fint. riktigt fint.
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP