Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var full...


Jag var full
När jag skrev ditt namn
På vita kakelväggen
En kväll
I Illuminaternas hus
När allt var kaos
Inuti och utanpå
Och inget var sant
Den kvällen
När jag var full
När jag trodde
Att du fanns därute
För mig att söka
För mig att finna
Den kvällen
När jag försökte skicka
Det där sms:et
Som jag aldrig fick iväg
För jag var full
Men träffade dina vänner
Och liksom Petrus
Förnekade jag dig
Innan tuppen gol tre
Den kvällen
När allt ställdes
På sin spets
När jag var full
Och din vän bar randig klänning
Och hennes vän rutig kjol
Och du inte var där
Den kvällen
Jag var full och skrev ditt vackra namn
Med fingret
På en vit kakelvägg
Den kvällen som
Kunde ha blivit
Vår…



TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 340 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-06-09 08:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
"Full"=bortsuddade gränser och längtan bubblar upp... Fin kärleksförklaring att skriva hennes namn<3
2016-06-10

  prinscess VIP
Smärtsamt när inte livet blir som man tänkt...
2016-06-09

    ej medlem längre
Ord som väver smärta, kärlek och saknad. Vackert skaldat som alltid.
2016-06-09

  Ninananonia VIP
Smärtsamt när livet inte blir ...
2016-06-09

  Solstrale VIP
Spänning, magi och romantik... Om än det inte blev vår.... Bra och skickligt sammanbundet!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT