Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… akvarell


Sådant ter sig vatten

 

strilar förföriskt i dimhöljd bäck

lockar mig att söka dess källa klar

i den midnatts timme som ger mer

solens skugglek bland molnbyarna

skapar demoniska gestalter i natten

lyckan brinner för törsten skall släckas

men sent skall syndarna där väckas 

når källan som stinker kadaverslakt

upplöses i bitar nästintill molekylärt

sinnena kryper bestämt in i gömslena




Prosa av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-09 18:03



Bookmark and Share


  M.Eta
Livets vatten ser olika ut. Fint skrivet!
2016-06-10

    Peter Söderqvist
Jag tänker på falsk som vatten.
Bra skrivet du använder orden
kreativt.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP