Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är unik

Nu har jag kommit på
att jag är inte som alla andra
jag är unik
för jag är jag.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-10 13:41



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En bra insikt
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson