Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...hjärtrytm...ordflöde...




och ibland önskar jag att jag var den där Leila...

 

 

...

 

och ibland önskar jag att jag var

 

den där Leila i Eric Claptons låt

 

och du låg på knä sådär framför mig

 

och älskade mig till vansinne

 

och jag smälte

 

som en tappad mjukglass

 

under ultravioletta strålar

 

rann jag ut på den hårda asfalten

 

och bara låg där för dina fötter

 

och jag älskade dig vansinnigt

 

...




Fri vers av anneluca
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-05-07 21:09



Bookmark and Share


  kath
ja, och alldeles vansinnigt .......

vilken skön känsla du skapar med dina ordbilder......
2006-05-08

    Bodil Sandberg
Underbart att läsa...som en tappad mjukglass...under ultravioletta strålar...dina ord är en fröjd
2006-05-08

  Ola Rydberg
underbar längtansfull dikt
och visst
är det en bra låt !
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca