Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en publicerande maskin, hahahahha. SUCK ON THIS VÄRDELÖSA TEXT


Vi pratade om rock\'n roll

Vi talade om rock\'n roll
och om att
Älska tills hjärtat gick i
miljoner bitar

Vi pratade om att
råna en bank
Och skjuta kungen
mellan ögonen




Fri vers av unhappyvoices
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-05-07 21:44



Bookmark and Share


  Bump
alltså.. värdelös text menade jag.. att du inte skulle säga.. alltså.

för den är fetball!
2006-06-28

  Bump
men säg inte så!
2006-06-25

  the_Misery13
Din dikt är orsaken till att jag skriver och läser dikter.

Underbart sammanfattad med några få men enkla grepp.

Gryyymmt:P
2006-05-09

    sammyboy
mm de var en riktigt bra början, men forsätt vill höra mer ;)
2006-05-07

  anneluca
Den började ju bra! Men vad hände sen? *S* Kvällens skratt blev det här iallafall! :-)) Tack!
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.