Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavs oreda

Träden svajar i vinden
sommarens strålar med värme
är borta, det luktar höst

Vilken bokstavskombination har jag
förutom LEJ som är förkortning
av mina namn.

Är alla kombinationer slut så de räcker inte till mej
eller finns det någon ej uppfunnen kvar.
nattens ångest gav inga svar.

Får fortsätta leta efter en bra kombination
LIN är bra (Lev I Nuet)
ångesten försvann med blåsten.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-13 07:26



Bookmark and Share


    Mim
Pröva Carspotting... :) Ett tips, där finns kombinationer, vill jag lova.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson