Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt på hennes villkor. I 17 år har hon blivit betjänad. Snäll men hon vet sin styrka och värde!


Tjänarinna

Väcker mig på morgonen
och vill bli betjänad.

När jag sätter mig på toan
så kommer hon in. Går fram
till sin låda. Tittar på mig
och sina kiss märken.

" Du vet väl att du ska städa
lådan nu, annars så kommer
jag att påminna dig och kissa
utanför".
" Jag vet att du blir arg men
du måste sköta dina åtaganden!"

Sen skyndar hon sig in på köks
mattan och lägger sig för att få
sin morgonmassage.

När hon ätit sin frukost kryper
hon nöjd upp i soffan och sover
igen.

Allt är på hennes villkor...........






Fri vers av WyS VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-13 10:12



Bookmark and Share


  M:tin
Fin text om dessa underbara djur :)
2016-06-13

    ej medlem längre
Vi är deras slavinnor! Kram
2016-06-13

  Lars Hedlin
Alltid härskare dessa katter :)
2016-06-13

  M M Mannheim VIP
Klart att hon har makten!
2016-06-13

  i af apa
så är det
med kattfolket!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP