Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet?

Mötet är oundvikligt
Ofrånkomligt

Nästan att röra vid passage
är obegripligt

Känna värmen utan beröring
är fantastiskt
Som en dröm
En dröm, förbjuden men
Oundviklig

Vetskapen att det är förbjudet
Är fantastisk

En oskyldig beröring under bordet
Är fantastisk
Känslan är obegriplig




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-13 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlekens magi!
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson