Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon bakom...


Hon bakom
Skrattar
Precis som du gjorde
När du satt
Där hon sitter nu

Någonstans inuti
Hugger det till
Liksom stannar allt ett tag
Mitt i allt

Någonstans inuti
Tror tanken
Att allt emellan
Då och nu
Bara var en dröm

Hon bakom skrattar
Som du gjorde då
Men hon bakom
Är inte

Du...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-14 09:55



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag förstår att det hugger till... Ett starkt minne
2016-06-14

  Maggan
Förmedlar en stark längtan och saknad.
Berör.
2016-06-14

  Maria Sundelin VIP
Träffande
Kramar
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT