Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att (för)tjäna hat

 

om det finns
någon som
förtjänar hat
vet inte jag
förvissningen om
de som tjänar hatet
springer dess unkna
ärenden
dag som natt
titt som tätt
är miserabelt
påtaglig
raffigt värre
trist nog

 




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-14 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den som är taskig utan orsak förtjänar hat. hat och åter hat.
2016-06-18

    ej medlem längre
den som är taskig utan orsak förtjänar hat. hat och åter hat.
2016-06-18

    Peter Söderqvist
En dikt som väcker tankar.
Bra.
2016-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Den som är oärlig och påstår att han/hon aldrig hatar är en lögnare.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo