Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du lessnar på avsaknad av integritet och inser att olusten inte försvinner trots att du tänker på något annat - ta fram ett musikinstrument du gillar...


Å-klagosången på svensktoppen


Den bastanta pragrafryttarinnan
fick utgöra halva ekipaget
helt utan intigritet
tvingades vi alla att höra
hennes oficiella klagosång
utan att tveka tog jag fram gitarren
tonerna glufsade och gnällde
de blottlade klagosångens sjuka rytm
å ryttarinnans enfaldiga sinnelag
de kom till sin rätt - tro det eller ej
det vart rakt in på svensktoppen
å-klagosången den ljuder länge än
gitarrklinket gör oss nu välbeställda
med denna one hit wonder
av bristande intigritet å påtaglig enfald
ta nu fram dina marackas och kastanjetter
- enhörningen är redan döv!

YYEEEEHHHHYEEEHHHHHYE

BRÖÖÖÖÖÖLBRÖÖÖÖÖLBRRÖÖÖÖLLLLLL




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-16 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo